Lemy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

snivalo sa mi...

minule sa tu rozoberali trosku sny, boli to skor nocne mory, ale moj nebol strasidelny
Snivalo sa mi o tom, ze jeden z mojich priatelov potreboval moju pomoc. Vobec by ma to netrapilo, keby sa mi taketo sny nezvykli plnit. Mam teraz dilemu. Pretoze viem, ze ak je to pravda, dotycny ma o pomoc nepoziada a viem aj to, ze sa ho na to nespytam zo strachu, aby som zo seba neurobila blazna. Ved v takychto veciach je tak lahke sa zmylit. Tak teraz neviem, asi to necham tak. Alebo mozno sa nejakym zazrakom dostane k tomuto clanku a mozno aj pochopi koho myslim. A vlastne agitujem na vsetkych mojich znamych, ak mate problem a mozem vam nejak pomoc, sem s nim.

len tak | stály odkaz

Komentáre

  1. ak sa nemá opýtat
    tak to neurobí, mozno to más vycítit...

    skus sa zamysliet nad svojimi priatelmi, kto by mohol potrebovat tvoju pomoc?

    skus pomahat skor, ako ta poziadaju...

    mozno je to ine znamenie... nezanedbavas niekoho? treba pospominat a nie iba zo svojho pohladu, ale aj z pohladu tych ludi... tak co, uz ta niekto napada?...:o)
    publikované: 26.02.2005 17:38:56 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ale ja viem
    presne zo sna, o koho ide.
    publikované: 26.02.2005 18:28:31 | autor: Lemy (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. tak
    to mozno budes mat lahsie, ale ten sen ti dal tvar mozno len preto, aby si vedela, ze mas hladat medzi priatelmi... ten zo sna to mozno nepotrebuje...
    no vela stastia pri pomahani...
    publikované: 26.02.2005 18:35:14 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. v sne
    ktorý sa sníval môjmu kamarátovi, potreboval odo mňa pomoc. Na druhý deň mi to písal, aby sa uistil, či by som mu pomohla, keby k tomu došlo. Zatiaľ však v skutočnosti neprišiel do akej situácie...
    publikované: 26.02.2005 18:48:45 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. mozno ti to pomoze
    Niekedy sa v snoch vynori to, co v podvedomi stale pracuje, alebo ak mas nejaky tajny instinkt, tak sa prejavuje prave v snoch! Ak si tam videla skutocnu tvar tvojho priatela ci blizkeho cloveka, skus len tak nepriamo naznacit danej osobke co a ako a v akej suvislosti si ju videla v sne! Mozno ta osoba ma vazny problem, z ktoreho si ty v sne videla iba cast ci iba to najmensie, co ju trapi!
    Je tu este jedna moznost a to ta, ze mozno tvoju pomoc potrebuje osoba, na ktoru si mozno v minulosti zanevrela, alebo pohadala ci rozisla v zlom! A ta osoba, ktoru si videla v sne je iba sprostredkovatel danej osoby, ktora ta chce poprosit o pomoc, ci samotnej prosby!
    Skus si spomenut napr. na byvalych kolegov ci spoluziakov, alebo kamosov z nejakeho kruzku, kde si chodila, alebo na suseda ci ineho ! Pretoze najeka z nich ta vola k sebe a prosi o pomoc!
    Takze rozmyslaj, ktora ze to osoba ta potrebuje! :) Ak poznas vela ludi, tak to fakt nemas lahke! :)
    publikované: 01.03.2005 15:53:37 | autor: Katka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Katka
    Poznam skutocne velmi vela ludi. Situaciu, ktoru som videla v sne, som raz zazila. Bolo to pred par rokmi.Islo o citovu pomoc priatelovi. Mal velmi zle obdobie a mozno to bolo len chvilka, ked ho niekto pocuval a drzal za ruku, myslim, ze mu to pomohlo. A mozno osoba v sne predstavovala niekoho ineho. Casto myslim na kamarata, ktory zrazu odisiel, opustil vsetkych priatelov kvoli svojej frajerke. Mozno to vyzera na prvy pohlad romanticky, ale ja viem, ze nie je v poriadku a trapi sa. Stretla ho raz kamaratka a nevyzeral dobre. Tak mozno preto ten sen, ze ma potrebuje niekto blizky.
    publikované: 01.03.2005 17:43:48 | autor: Lemy (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. bingo
    No zda sa mi, ze si teraz asi trafila do cierneho! Fakt to moze byt aj takato osobka! No v kazdnom pripade ti drzim palceky! :)

    PS:Mozem sa ta este nieco spytat? Preco mas taky "kysly" nick? Lemy = lemon = citron ... moja dedukcia ... preco nie nieco sladsie, ako napr. jahoda, malina, alebo ine sladke ovocie ci z voni skorica, vanilka a tak dalej .... asi mas ten citron fakt rada :)
    publikované: 02.03.2005 19:19:04 | autor: Katka (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. a co ak potrebujes pomoc ty?
    Co ak v skutocnosti je to naopak a ty potrebujes pomoct, utesit alebo usitit sa ze ludom zalezi na tom aby vedeli ze si tu a ze sa da v pripade problemov s tebou ratat?
    publikované: 02.03.2005 22:39:25 | autor: Eraser (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. pre Katku
    Lemy som pre to, ze mam rada citronovu zmrzlinu. A mam rada aj citrusovu vonu. To si spravne dedukovala. Moja povaha je taka nevyspitatelna, takze len sladke meno by mi nesedela. A vonu ako skorica a vanilka z duse neznasam. Su pre mna prilis ostre a vtierave. Okradaju ma o pokoj. Jednoducho mi nesedia.
    publikované: 03.03.2005 12:26:03 | autor: Lemy (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Eraser
    tak to ty si mi pisal na icq. Nemusis sa o mna bat. Momentalne mam mimoriadne stastne obdobie. Mam priatela, pracu, plany. A priatelov na ktorych sa mozem obratit a ktori sa neboja poziadat o pomoc mna.
    publikované: 03.03.2005 12:28:05 | autor: Lemy (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. ....
    Tak ak mas takychto priatelov, tak to mas fakt stastie :)
    publikované: 05.03.2005 10:29:17 | autor: Katka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014