Lemy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

stretavam kvietky podobne ako Lulla

ale cakam na fialky
Vcera som sa snazila vyhnut oblievacke a moj priatel mi vysiel v ustrety. Uniesol ma z domu uz rano, aby som sa vyhla vode a zobral ma k Sirave, aby mi za tou vodou nebolo az tak smutno. Prekvapilo ma, kolko ludi bolo na prechadzke pri vode, ale bol by to asi az hriech premarnit taky krasny den doma. Boli sme na Primestskej, na Luci. Hladinu som si radsej ani nevsimala, voda bola spinava a par metrov od brehu som zbadala plavat pneumatiku. Radsej som sa jej otocila chrbtom, lebo by ma este napadlo vliezt do tej ladovej vody a vytiahnut ju. Raz som uz kvoli umelohmotnej flaske vliezla do Morskeho oka. Kto zije na Zempline vie, ze ani v lete, tam nie je bohvieako tepla voda. Ved som si to aj odlezala. Takze som tu hrozu radsej zatial ignorovala. Nasli sme si lavicku, pritulili sa a pozorovali male jemne puciky na stromoch. Priroda aj tento rok este vyhrala. A teraz cakam na tie moje fialky. Poznam sad, kde je ich plno. Ked som bola mala, natrhala som si z nich vzdy dve kyticky, jednu pre mamu a jednu do skoly na katedru. Teraz z nich uz netrham. Prejdem sa, nadycham sa vone a nesiem si ju domov. Fialky necham pre deti, aby ich mohli odniest svojej mame.

len tak | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    krásne, aj ja som sa na včerajšej prechádzke vyžívala v pukoch
    publikované: 29.03.2005 10:20:57 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. My sme sa
    včera s bratom, švagrinou, neterkou a psom rozhodli ísť od starej mamy peši.
    Krásne svietilo slniečko, tak sme to považovali za celkom dobrý nápad. Neterka bude vonku a bude sa jej lepšie spať ...
    Možno by som sa aj ja tešila z púčikov a radovala z prechádzky cez Trenčín ... no tak šialene ma tlačili topánky, že jediné čo som chcela ... je byť vyzutá a doma.
    Doma som si našla niekoľko celkom pekných otlakov. No aby mi nebolo ľúto, otvorila som balkón a nechcela som slniečko nech nakukne ku mne do izby. Nakuklo. Celá izba razom ožila, ja som si ľahla na postel a vyžívala som sa z teplúčka ... :-)
    publikované: 29.03.2005 12:30:06 | autor: Ninna (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. skutocne vcera bola
    velmi teplo. Ked som si na tu nasu lavicku chvilu lahla a nefukal na mna vietor, bolo mi az horuco. Skoda, ze ti topanky nedovolili vychutnat si poriadne prechadzku. Ja som mala pohodlne tenisky, ale videla som par "pirani" vo vysokych opatkoch v kratuckych tenkych bundickach ako balansuju na makkej zemi tahane svojimi priatelmi na "romantickej" prechadzke. V duchu som si blahozelala za pohodlnu obuv a teplu bundu a samozrejme draheho, ktory by ma takto urcite nemucil a keby som ja nemala rozum, mal by ho on.
    publikované: 29.03.2005 12:52:34 | autor: Lemy (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Vieš čo je
    zaujímavé ?
    Že ja som mala včera poltopánky na nízkom opätku a nohy plné otlakov ... a švagriná topánky na vysokom opätku a vykračovala si ako na obláčiku ... hmm
    publikované: 29.03.2005 13:34:25 | autor: Ninna (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. asi ste chodili
    po pevnom povrchu, to sa potom dobre chodi aj vo vysokych opatkoch....tiez mam jedne take pohodlne lodicky, mam v nich pocit, ako by som mala na nohach papuce
    publikované: 29.03.2005 14:04:50 | autor: Lemy (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Ozaj
    k tým fialkám ... ja mám dva kvetináče týchto roztomilých kvietkov už asi 2 roky v kancelárii. Chúdence ... vodu dostávali tak raz za 2-3týždne.
    Ale som sa polepšila. Vodu už dostávajú 2-3x do týždňa a dopriala som im aj slniečko ... možno sa na mňa prestanú hnevať a aj zakvitnú ...
    publikované: 29.03.2005 15:28:26 | autor: Ninna (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. moje fialky
    doma kvitnu skoro cely rok a ja sa im cudujem, ako to mozu zvladnut :))
    publikované: 29.03.2005 15:35:03 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014