Lemy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Už nám nepomôže ani svätená voda

Všimli ste si? Dnes máme druhé kolo a zase to vychádza na voľbu menšieho zla... Lenže ktorý je tentokrát menšie zlo, minule sme tiež s dobrým úmyslom menšie zlo volili a ako to dopadlo... Povedzme si, ten náš Rudi nebol bohvieaké terno. Ja navrhujem monarchiu, nájdime rýchlo nejakého kráľa alebo aspoň knieža a máme na pár storočí veget. Aj tak je nám hlava štátu na figu a aspoň to už budú riešiť v rodine... takže ľudia hľadajme, máme už len pár hodín, prípadne dobrovoľníci nech sa hlásia na bratislavskom hrade.

Voľby | stály odkaz

Komentáre

  1. Je to smutne
    Tak som siel dnes zavolit a ked som videl na stranke zoznamu volicov s 30 menami odskrtnutych max. po 5 volicov, prebehol mi mraz po chrbde a uvedomil som si, ze o novom slovenskom prezidentovi rozhodne priblizne 15% skalnych volicov (t.j. tych 35% volicov Vladimira Meciara z prveho kola).
    Ako to okomentovat? NAROD SA NA TO JEDNODUCHO VYSRAL!
    Preto premyslam, ze vobec by nebolo zlym napadom prave zavedenie konstistucnej monarchie ako navrhujes ty. Nech Boh ochranuje krala...
    publikované: 17.04.2004 19:42:56 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014