Lemy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dnes ozaj nemam svoj den..

opat sa mi podarilo zbabrat zapocet
Tento moj prispevok asi nebude mat velku vypovednu hodnotu. Len si chcem sama na seba ponadavat.
Dnes som pisala druhykrat opravny zapocet z matematiky. A zase nic. Ale nie preto, zeby som to nevedela, ale moje typicke drobne chyby. Pravda je, ze este neviem, ci som pohorela. Mozno sa na mna usmeje stastie a najde mi tam tych 10 bodov. Ale uz by som si ich hadam ani nezasluzila. Ked si spomeniem, ake to bolo... no nie lahke, vypocitatelne. Joj, bodaj to.... nie to, mna.

bodaj to.... | stály odkaz

Komentáre

  1. ty si nejaka neostrielana
    ja sm mala strasnu paranoju kym som jednu skusku neopakovala tri razy a odvtedy zistis ze to ide.Nevjem co to studujes ale presnost ti bude len na osoh, a ak ju zatial nemas v krvi tak ta treba tomu priucit.Zlom vaz
    publikované: 12.01.2006 20:32:33 | autor: ale chrobacik (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. keby...
    to bola skuska,tak ju robim hoci na desiaty krat, ale to bol zapocet este len. Takze sa bude prenasat. Jedinou mojou utechou moze byt, ze nie len ja som taka "trubka". Spolu so mnou prenasa dalsich dvadsat spoluziakov zo sestdesiatich.
    publikované: 13.01.2006 10:25:43 | autor: Lemy (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. kusok utechy?:)
    ak ti to pomoze,minuly rok som vyletela zo skusky len preto, ze vazeny pan profesor sa riadil heslom: Na prvykrat to u mna nikto neurobi. Takze som opakovala predmet, nakoniec robila skusku. Tyzden pred terminom som nejedla, nespala, pomaly ani nedychala a ucila sa cele skripta od slova do slova. V den skusky som rano vrackala aj tu salku caju co som si myslela, ze budu moje ranajky. Po skuske (ktoru som btw urobila na 98%:) ) som okamzite zabudla vsetko, co som kedy v skriptach citala:). Ako znie ponaucenie? Opakovanie je matka mudrosti, ale nic sa nesmie prehanat:)
    publikované: 13.01.2006 11:58:12 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. vysoka skola
    ja som sa na vysokej skole riadil heslom: "Ucenie nikoho este nezabilo, ale na co riskovat." a absolvoval som ju v pohode. Nestoji to za ten stres.
    publikované: 13.01.2006 13:39:19 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Lemiatko ty stale študuješ?
    Lemiatko už v Chemkostave keď si rozpravala o škole som ti držal palce aby si sa tam dostala. A ty si tam, ešte pišeš aj pisomky :) supeer A že sa ti nedari? Neboj bude lepšie, držim palce Marek
    publikované: 31.01.2006 19:13:39 | autor: Eraser (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014