Lemy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Alexander Velky

mozno to bol velky dobyvatel, ale najnovsi film o nom stoji za ....

Tesila som sa na ten film napriek tomu, ze som pocula o jeho nominacii na zlatu malinu... povedala som si co uz. Americania nikdy nemali vkus, tak sa mozno mylia. Bohuzial, tentokrat sa celkom trafili. Hned prvych desat sekund ma odrovnalo... aj ked nebola to chyba filmu samotneho, islo o titulky. Neviem ktory inteligent na neho urobil biele titulky, ale mozno to bolo na ozivenie, ved koho uz nevytocia biele titulky na bielom pozadi. Totiz polovicku deju zabera rozpravanie nejake starca v bielej toge. Kto to je a o com hovoril, nemam ani sajnu... pamatam si len, co mal na sebe. Nieco velmi biele, presne take biele, ako tie titulky. Film samotny je sialene dlhy a nudny. Uz po pol hodine ma prestalo bavit zaostrovat na titulky a nechala som sa unasat myslienkami. Obcas som zachytila par viet, aj to boli repliky Angeliny Jolie. Nie zeby boli tak putave, skor take primitivne, v kazdom tretom vstupe sa opakujuce, ze ku koncu, som to hovorila uz zaroven s nou.

Tesi ma len jedna vec, listok som mala zadarmo. Pretoze, keby som si to aj zaplatila, asi ma trafil slak. Takze nabuduce, aj ked sa to nezda, kritikov mozno treba obcas pocuvat.


postrehy | stály odkaz

Komentáre

  1. Ani verit sa mi nechce ....
    že by to Oliver Stone až tak po**al. Ten starec v bielej tóge bol tuším Anthony Hopkins a teda minimálne jeho výkon by som hodnotil bez ohľadu na celok.

    Pravda, američania o dejepise veľa nevedia.
    To potvrdzuje a priznáva aj sám JWB je texasan a jeho anglictina je toho dôkazom.

    Hanba distribútorovi, že nevie dať do titulkov tmavý podklad. Za komančov to v TV vždy robili a v kinách vládol povinný (a o poznanie lepší dabing) ako dnes.
    publikované: 15.02.2005 15:02:42 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Thalen
    ...a v kinách vládol povinný...
    Nie som si isty, ked prisiel najnovsi film od sikmookych cervenych bratov z vychodu, nemam pocit, ze by sa niekto namahal s prekladom...

    Ale pravda je naozaj taka, ze to za vela nestalo este aj tu Anglinu mam uz okukanu ;-)
    publikované: 15.02.2005 17:36:57 | autor: Tom (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Rusky original
    Veru neviem neviem či by sme vtedy také veci zvládali. Keď dnes počuvam niekoho hovoriť po rusky mam čo robiť, aby som stíhal. Chválabohu ČT2 začala davať v sobotu kuzy ruštiny s poetickým názvom "Kapusta" tak dohaňam zameškané...

    Ruština je pekný jazyk, len má smolu, že jej nositelia prišli na tankoch a dlho nechceli odísť...
    publikované: 15.02.2005 18:32:02 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ....
    Esteze si mala listy zadara!!! Mas nejaku znamost ci protekciu v kine??? Hmm ... pekne! Tak nech sa aj nadalej tak dari! :)
    publikované: 24.02.2005 19:59:26 | autor: Katka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014