Lemy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

este zijem...

po dlhom case som nazrela do svojho blogu a s nadsenim konstatujem, ze aj ked si to vobec publikaciou nezasluzim, nazera tam aj niekto iny. 73 navstev-slusne na dva clanky, ale podme k veci..
dnes som sa upisala diablovi, resp. zamestnavatelovi.Aj ked celkom nelegalne a len na 10 dni mesacne, ale predsa. Mala by som byt asi poctena, predtym som tam bola celkom nedobrovolne za 1500,- mesacne vdaka "genialnemu" systemu zvanemu absolventska prax. Asi som nemala tolko prejavovat svoju genialitu, sikovnost, prisposobivost a komunikativnost... a vsetky tie vlastnosti, ktore su mi zvycajne viac na skodu ako na uzitok. No ocarila som cely kolektiv a hlavne ekonomickeho riaditela a tak tam ostavam nadalej. Samozrejme za minimalnu mzdu a ziadne zamestnanecke vyhody. No hold, tak to bezi, ked chce clovek studovat a nema za sebou bohateho tatka... tak drzte prsty a mozno sa tam nieco naucim, ved kavu uz varit viem ;-)

Moja práca | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014