Lemy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

hodina detom

co ste robili vcera vecer?
ja som ho stravila pred telkou pri programe Hodina detom... sledovala som, ako sa ludia spojili, aby spolocne vyzbierali peniaze pre deti z detskych domov... neodolala som, tiez som poslala sms a darovala svojich 55 korun.. potom som plna dojatia so slzami v ociach pocuvala zaverecnu piesen Svet lasku ma... a az vtedy mi to doslo.. spomenula som si na rozhovor s kamaratkou, ktora je vychovavatelkou takychto deti.. mozno sa tomu tazko veri, ale deti z detskych domov su zvycajne lepsie zabezpecene, ako deti v rodinach.. a teraz o co mi ide? kedy sa konecne naucime milovat vsetky deti bez rozdielu rasy, nabozenstva, ci rodiny z ktorej pochadzaju... ved len to im chyba, laska... vsetko ostatne uz maju..

postrehy | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    Nuz, ja som az taka dojata z toho programu nebola, vlastne som prepinala, ale ked som chcela poslat sms, musela som riesit problem, ze co tam napisat. Zmohla som sa akurat na slovo "prispevok" :)))
    publikované: 07.12.2004 12:13:22 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. na blbosti nemam cas
    Ja som pracoval, aby z mojich dani mohli spominane domovy finacovat, ked uz rodicia tych deti, vacsinou romskych na nich s prepacenim seru..

    A tak pracujem od rana do vecera na deti v domovoch, na ich surodencov, na ich nezamestnanych rodicov, ktori neustale pracuju na zaplnenosti tychto domov

    Na nejaku sms im kaslem

    BTW adoptuj si pekneho usmiateho maleho roma a staraj sa on. Je ich kopec, mozes si dokonca vyberat.

    Obchodny partner jedneho mojho klienta si adoptoval dvoch slovenskych romov. Bol to Belgican. Odhovarali ho od toho, ale nedal si povedat. A tie deturence rastli, dobre zivene, laskou opatrovane a prisli do skoly. Historiu belgickeho skolstva obohatili o prvy pripad spalenia ziackej knizky na skolskom zachode.
    publikované: 07.12.2004 12:48:49 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Vivat Dmiba!
    Lebo mi v podstae vzal od huby to, co chcem povedat. 3 roky som pracoval v obcianskom zdruyeni na pomoc postihnitim detom. Ako programovo-socialny pracovnik. Po troch rokoch som odisiel zo zaludocnou neurozou, ktora funguje dodnes a miestna uctovnicka skoncila v okresnej psychiatrickej liecebni. Ziadna nadacia ani zdruzenie odo mna neuvidi ani halier. Ked uvidim zobraka hrat na husliach, gytare, drumbli alebo fujare dam mu 10 korun. Takemu, co len klaci na kartone nedam nic...
    publikované: 09.12.2004 17:17:09 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014